fbpx

Kedves Testvérem az Úr Jézus Krisztusban!

A járvány sok mindent megváltoztatott gyülekezeteinkben. Tekintettel a kialakult helyzetre előreláthatólag az úrvacsora sem lesz megvalósítható a hagyományos nagy kelyhekkel, hanem az ún kiskelyhes úrvacsoraosztás lesz megengedett. Ennek orvosi ill. teológiai szempontjairól már a járvány előtt is többen értekeztek, többek között a Mátészalkai Református Egyházközség (elolvasom).

Igyekszem segítségére lenni egyházközségeinknek e tekintetben is. Sok hazai és külföldi honlapot végignéztem, több ötvöst, ill. fémnyomót megkerestem. Sajnos a legtöbb helyen olyan áron kínálják, mintha aranyból lenne. 🙁 Az alábbiakban megosztom azokat a lehetőségeket amit elfogadható áron tudnék kínálni/beszerezni. Természetesen ha valaki tud jobbat ajánlani köszönettel fogadjuk a segítséget a köv. email címre lehet írni: magveto.sk@gmail.com

Jöjjenek hát a lehetőségek. Előre elnézést kérek, a teljes őszinteségért. 🙂

1 ) Mini kiskehely rozsdamentes acélból.

Ára 1,50 €. Magassága: 5cm, szélessége 4,5 cm, anyaga: rozsdamentes acél.  (megnézem a webáruházban) Az igazsághoz hozzátartozik, hogy eredetileg tojástartóként gyártották. Ennél olcsóbb megoldás a műanyag pohár amit többek között a Good News webáruházában lehet beszerezni (megnézem), mint írják, mosható, de törékeny, és még kehelyre sem hasonlít. 🙂 Természetesen lehet készíttetni is, ez esetben egy ehhez hasonló 6,5 cm nagyságú kelyhet egy általam megkeresett szakember áfával együtt 15 €/darabért gyártotta volna le…

 

 

2) Rozsdamentes kiskehely

Ára 15 €, magassága 14,5 cm, szélessége 6,5 cm, anyaga: rozsdamentes acél, 180 ml. (Megnézem a webáruházban)

 

 

 

 

 

 

3) Rozsdamentes kiskehely

Megérkezett (igaz kicsit más mint az elvárás volt): Megnézem

Ebben az esetben a 11 cm hosszú kehelyre gondolok. Beszerzési időt sajnos itt nem tudok írni. Nekünk ilyen kelyheink vannak, Lengyelországba gyártották, ha marad a régi ár és vállalják az elkészítést akkor 20-25 €-ba kerülne. Sajnos most a járvány miatt nem is válaszolnak az emailre, telefonhívásra is csak annyit mondtak próbálkozzunk később, most minden áll. Próbálkoztam Magyarországon, kaptam is egy árajánlatot 49 €/db áron. Szóval várok a Lengyelekre… Ha lesz előrehaladás frissítve lesz a cikk.

 

 

 

 

Ha tetszik valamelyik megoldás és szeretnének valamelyikből kérem jelezze a magveto.sk@gmail.com email címre, hogy tudjam miből milyen mennyiséget rendeljek. Vagy ha tudna jobbat ajánlani kérem azt is írja meg nekünk.

Köszönettel: Magveto.sk

 

HungarySlovakia
0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza az üzletbe