Oldal kiválasztása

Újság előfizetés

Mielőtt előfizetne valamelyik újságra kérem olvassa el alább az előfizetési feltételeket. Ha megfelelő Önnek, szeretettel várjuk rendelését.

Az árak tartalmazzák a postaköltséget is.

A Family magazin: éves előfizetési díja: 16,98€.
Évente négyszer jelenik meg: március, június, szeptember, december.

A Lydia magazin: éves előfizetési díja: 6,78€.
Évente kétszer jelenik: június, december.

Mai Ige: Évente négyszer jelenik meg.
Ezt az újságot a kiadó határozott kérése alapján csak a maiige.hu oldalon lehet megrendelni, mi nem fogadhatunk rendelést. A maiige.hu oldalon leadott rendelését a kiadó eljuttatja hozzánk, mi pedig postázzuk Önnek.
Az újság ára: ingyenes
A levél ára: A kiadó állja.
azaz összesen: 0 €.

Az Örömhír:  Éves előfizetési díja: 25,95€. Évente négyszer jelenik meg, több oldalon, gazdagabb tartalommal.

Előfizetési feltételek:

Többek kérésének eleget téve felkínáljuk magyarországi újságok előfizetésének lehetőségét, könyvesboltunkon keresztül.

Mivel könyvesboltot munka mellett üzemeltetem, így az adminisztráció könnyítése érdekében, a következő feltételekkel vállaljuk az előfizetést:

1) Mindig az adott évre lehet előfizetni. Amennyiben valaki év közben szeretné előfizetni valamely újságot, abban az esetben, az előfizetés igénylése utáni, soron következő számtól kezdve, az év végi utolsó számig számítjuk az előfizetést. (Kérésre a következő szám megjelenésénél megrendeljük az a már megjelent számokat is.)

2) Az előfizetés előre utalással történik. 

3) Az előfizetési díj két részből áll.
a) az újság ára
b) a postaköltség.

4) Árváltozás lehetősége. Tekintettel az újságból származó alacsony bevételre -hogy ne kerüljünk mínuszba- fenntartjuk az idő közbeni áremelés jogát a következő esetekben:
a) Amennyiben emelkednek a postaköltségek, úgy könyvesboltunk kérheti a különbség kifizetését. Ebben az esetben az előfizető köteles azt téríteni, ellenkező esetben megszűnik előfizetése.
b) Amennyiben emelik valamely újság árát, úgy szintén kérhető a különbözet kifizetése. Ennek elmulasztása az előfizetés megszűnésével jár.

5) Az előfizetett újságokat ezentúl egyszerű levélként adjuk postára. Ezzel mintegy felére csökkentjük a fizetendő postaköltséget. Amennyiben az újság nem érkezne meg, kérem értesítsen minket, díjmentesen újból elküldjük.
Fenntartjuk a jogot, hogy azokra a helyekre ahol két alkalommal nem érkeztek meg az újságok csak ajánlott levélként fogjuk küldeni. Az ajánlott levél többletköltségét a megrendelő fizeti.

6) A megnövekedett előfizetésekre tekintettel a továbbiakban nem tudjuk vállalni, hogy a közeli időben megjelenő újságokat csoportosítjuk, és együtt küldjük el.

7) Előfizetési kérelmét csak abban az esetben küldje el hozzánk, ha egyetért a fentebbi feltételekkel.

Megértésüket köszönve, maradok szeretettel: Izsmán Jónás

 

HungarySlovakiaUkraine
0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza az üzletbe