fbpx
Oldal kiválasztása

Ingyenes Biblia (Újszövetség, Zsoltárok)

Kedves látogató!
Amennyiben szeretne többet megtudni Jézus Krisztusról, de anyagi helyzete nem teszi lehetővé a Biblia megvételét, kérem kérjen tőlünk ingyenes Bibliát. A küldött könyv tartalmazni fogja a Bibliából a teljes Újszövetséget, az Ószövetségből pedig a Zsoltárok könyvét. (Megnézem.) A könyvet teljesen ingyenesen küldjük, a postaköltséget is mi álljuk.

A Biblia küldése után nem bombázzuk körlevéllel; nem hívogatjuk egyházi alkalmakra; nem kérjük, hogy vásároljon tőlünk valamit stb… Egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy megismerje Isten szerelmes levelét a Bibliát.

A Biblia Isten szava, amely az Ő akaratát fejezi ki. Mint egy tükör mutatja meg nekünk, hogy milyenek vagyunk. Megismerhetjük belőle az örök életre vezető utat… A Biblia válaszol minden kérdésedre, vigasz és segítség a kétségbeesésben, állandó öröm és az igazi béke forrása.

A Biblia dióhéjban: “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János evangéliuma 3,16

Ez személyesen Önnek azt jelenti:

Mert úgy szerette Isten (az Ön neve), hogy egyszülött Fiát adta, hogyha (az Ön neve) hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János evangéliuma 3,16

Szeretettel: Izsmán Jónás

u.i.
– Amennyiben osztogatásra szeretne Bibliákat kérni úgy azt a Gedeon Társaság valamely tagjánál kérheti, vagy a következő elérhetőségen: http://gedeontarsasag.hu/ Mi sajnos nem tudunk osztogatásra küldeni.
– Egy címre csak egyszer küldünk Újszövetséget.
– Csak 1 db Újszövetséget küldünk

Frissítés: 2021. szeptember 1-től lehetőség nyílik több Újszövetség kérésére is, viszont mivel szeretnénk kiszűrni a visszaéléseket (a), másrészt szeretnénk, hogy valóban olyan személyekhez jusson el, akik valóban olvasni is fogják (b) a következő feltételeket kell hozzá teljesíteni:

a) A gyülekezet lelkészétől / plébánosától egy hivatalos igazolást, hogy Ön az adott gyülekezet tagja, és garanciát vállal Önért, hogy vállalását teljesíti. (Az aláírt igazolást elegendő beszkennelve elküldeni email címünkre.)

b) Az adományozónak fel kell tüntetni az ajándékozott teljes nevét, pontos címét, és elérhetőségét (telefonszámát vagy emaili címét), hogy tudjuk rögzíteni adatbázisunkban, hogy már kaptak tőlünk Újszövetséget, ill. néha ellenőrizni tudjuk, hogy valóban megkapták-e. Természetesen mielőtt megadnák ezeket az adatokat az adományozottól engedélyt kell kérni, hogy megadhatják-e nekünk ezeket az adatokat. Ennek elmulasztásának jogi következményei teljes mértékben Önt terhelik. (Mivel az anyagi kereteink korlátozottak, a véletlenszerű osztogatásra továbbra sem tudunk Újszövetségeket küldeni. Ilyen esetben próbálja felvenni a kapcsolatot a Gedeon Társasággal, vagy annak valamelyik tagjával.)

Köszönjük megértésüket.

HungarySlovakiaUkraine
0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza az üzletbe