fbpx

Ingyenes Biblia (Újszövetség, Zsoltárok)

Kedves látogató!
Amennyiben szeretne többet megtudni Jézus Krisztusról, de anyagi helyzete nem teszi lehetővé a Biblia megvételét, kérem kérjen tőlünk ingyenes Bibliát. A küldött könyv tartalmazni fogja a Bibliából a teljes Újszövetséget, az Ószövetségből pedig a Zsoltárok könyvét. (Megnézem.) A könyvet teljesen ingyenesen küldjük, a postaköltséget is mi álljuk.

A Biblia küldése után nem bombázzuk körlevéllel; nem hívogatjuk egyházi alkalmakra; nem kérjük, hogy vásároljon tőlünk valamit stb… Egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy megismerje Isten szerelmes levelét a Bibliát.

A Biblia Isten szava, amely az Ő akaratát fejezi ki. Mint egy tükör mutatja meg nekünk, hogy milyenek vagyunk. Megismerhetjük belőle az örök életre vezető utat… A Biblia válaszol minden kérdésedre, vigasz és segítség a kétségbeesésben, állandó öröm és az igazi béke forrása.

A Biblia dióhéjban: “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János evangéliuma 3,16

Ez személyesen Önnek azt jelenti:

Mert úgy szerette Isten (az Ön neve), hogy egyszülött Fiát adta, hogyha (az Ön neve) hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” János evangéliuma 3,16

Szeretettel: Izsmán Jónás

u.i.
– Amennyiben osztogatásra szeretne Bibliákat kérni úgy azt a Gedeon Társaság valamely tagjánál kérheti, vagy a következő elérhetőségen: http://gedeontarsasag.hu/ Mi sajnos nem tudunk osztogatásra küldeni.
– Egy címre csak egyszer küldünk Újszövetséget.
– Csak 1 db Újszövetséget küldünk

HungarySlovakia
0
    0
    Kosár
    Az Ön kosara üresVissza az üzletbe