fbpx
Oldal kiválasztása

Kedvezmények

– Bizományi gyülekezeteknek
– Gyülekezeti könyvasztal
– Nagycsaládos kedvezmény
– Születésnapi kedvezmény
– Törzsvásárlói kedvezmény

Bizományi gyülekezeteknek

Több gyülekezet részéről is felmerült az igény, hogy gyülekezeti, evangelizációs alkalmakon szeretnének keresztyén irodalommal szolgálni a résztvevők felé. Könyvesboltunk az év január 15 – szeptember 30 közötti időszakában felkínálja, hogy egy a kínálatunkból elkészített könyv és ajándékcsomagot bizományiba kiadja.
Sajnos mivel kis bolt vagyunk nem engedhetjük meg magunknak a könyvek huzamosabb ideig való kiadását, viszont egy evangelizációs hétre vagy egyéb gyülekezeti alkalmaknál szívesen segítünk lehetőségeinkhez képest.
Ez a lehetőség csak gyülekezeteknek szól, magánszemélyeknek csak lelkészükön keresztül, a lelkész megbízásából lehetséges.

Mivel szeretnénk a kellemetlen helyzeteket és a félreértéseket elkerülni megfogalmaztuk a feltételeket…

A szabályzat:

1) A bizományosnak 10% kedvezmény jár az eladott termékek után. „Méltó a munkás a maga bérére.” 1 Tim 5,18 Ha a gyülekezet egy tartósan munkanélküli, vagy szociálisan rászoruló személyt bíz meg a könyvek árusításával előzetes egyeztetés alapján 15% kedvezményt adunk. Ennek feltétele, hogy a bevétel legalább 7,5 %-át kapja meg ez a testvér, és a gyülekezet a bizonylat fénymásolatának elküldésével igazolja.
2) A könyvek bizományiba való megrendelésére a szerződés aláírása után kerülhet sor. Ettől néhány esetben eltekintünk, pl. visszatérő bizományosok esetében.
3) A bizományiba kiadott termékeket mi válogatjuk össze. Amennyiben a bizományos konkrétan szeretne pár könyvet bizományiba, úgy kérheti ezeknek a könyveknek a bizományiba adását. Könyvesboltunk fenntartja a jogot arra, hogy termékeinkből 1-1 darabot visszatartson, hogy továbbra is kínálatba tudja tartani azt könyvesboltunkban, ill. hogy bizonyos terméket nem ad bizományiba. Kérem vegye figyelembe, hogy a könyvekből általában csak 2-3 darab van raktáron. Külön kérés esetén a gyors ügyintézés érdekében írja fel a termék cikkszámát is.
4) A webboltban feltüntetett kedvezmények nem vonatkoznak a bizományba adott termékekre.
5) A küldött termékek épségéért a bizományos felel. Amennyiben valamilyen kár éri (pl. megrongált borító, esőkár stb.) a bizományos köteles a kárt fizetni.
6) A csomag gyülekezetbe juttatásának postaköltségét könyvesboltunk állja. A megmaradt könyvek visszaszállításáról a gyülekezet gondoskodik, annak a költsége a gyülekezetet terheli.
7) Kérem a csomag megérkezte után mihamarabb ellenőrizze, hogy a csomag tartalma egyezik-e a szállítólevélre írt tételekkel. Amennyiben valamilyen hibát talál a csomag kézhezvételétől számított három napon belül értesítsen bennünket a tapasztalt hiányról/többletről.
8) A bizományos köteles az alkalom után 5 munkanapon belül a megmaradt könyveket visszajuttatni és azokkal elszámolni. Ha ez az adott időn belül nem történik meg a termékeket eladottnak tekintjük.

A bizományi szerződést kérésre elküldöm emailban.

Gyülekezeti könyvasztal

Gyülekezet könyvasztal a gyülekezetek által a templomban/gyülekezeti teremben létrehozott könyvsarok amibe a gyülekezet megvásárolja az ott lévő könyveket/ajándéktárgyakat azon célból, hogy a gyülekezeti alkalmon résztvevők számára lehetőséget biztosítson azok megvételére.

A kedvezmény mértéke:

1-299,99€ közötti rendelés esetén a Törzsvásárlói program kedvezményét tudjuk biztosítani, az ott leírt szabályokkal.
300 € rendelési végösszegtől: 6%
350 € rendelési végösszegtől: 7%
400 € rendelési végösszegtől: 8%
450 € rendelési végösszegtől: 9%
500 € rendelési végösszegtől: 10%
550 € rendelési végösszegtől: 11%
600 € rendelési végösszegtől: 12%
650 € rendelési végösszegtől: 13%
700 € rendelési végösszegtől: 14%
750 € rendelési végösszegtől: 15%

 

– A könyveket, ajándéktárgyakat a gyülekezet válogatja ki a kínálatunkból.
– A rendelési végösszeg ez esetben a kosárban lévő termékek végösszegét jelenti.
– Ezen kedvezmények más kedvezménnyel nem összevonhatók.
– Amennyiben a rendelés más, kedvezményes terméket is tartalmaz, úgy a nagyobb kedvezményt számítjuk be.
– Postaköltség: Az aktuális díjszabás alapján: megnézem.

Amennyiben érvényesíteni szeretné ezt a kedvezményt, úgy a rendelési megjegyzésbe írja be: “gyülekezeti könyvasztal”.

Nagycsaládos kedvezmény

Ezt a kedvezményt az veheti igénybe aki 4 és annál több kiskorú gyermeket nevel.

A kedvezmény mértéke 10% a rendelési végösszegből.

– Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, kivéve a könyvesbolt által kedvezményesen kínált könyveket.

Amennyiben érvényesíteni szeretné ezt a kedvezményt, úgy a rendelési megjegyzésbe írja be: “nagycsalad”.

Születésnapi kedvezmény

Ezt a kedvezményt születése napján lehet igénybe venni…

A kedvezmény mértéke 10% a rendelési végösszegből.

– Ez a kedvezmény csakis születése napján érvényesíthető. A kedvezményt csak akkor használja fel ha beleegyezik, hogy rendszerünkbe rögzítsük születésnapja dátumát (hónap, nap). Ezek után csak ezen a napon veheti igénybe ezt a kedvezményt.

– Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, kivéve a könyvesbolt által kedvezményesen kínált könyveket.

Amennyiben érvényesíteni szeretné ezt a kedvezményt, úgy a rendelési megjegyzésbe írja be: “születésnap”.

Törzsvásárlói kedvezmény

A kedvezményt akkor veheti igénybe, ha az elmúlt 6 hónapban legalább 10€ értékben vásárolt nálunk. Ez esetben a rendszer a következő rendelésekből automatikusan leszámol 5% kedvezményt az egész rendelésből (postaköltséget kivéve). Azt, hogy az utóbbi hat hónapban volt-e rendelése, ill. milyen összegben a Fiókom linkre kattintva tekintheti meg. A 6 hónap mindig az utoljára leadott rendeléstől számítódik, vagyis ha ezen belül szokott tőlünk vásárolni akkor állandó 5%-os kedvezménye lesz az aktuális rendelésből. A kedvezmény az akciós áron kínált termékekre is vonatkozik.

u.i. Kisebb pontatlanság előfordulhat a százalék számításnál, sajnos nem sikerült rájönnünk a hiba forrására. Köszönöm megértésüket.

HungarySlovakia