fbpx
Oldal kiválasztása

Kedvezmények

1) Bizományi gyülekezeteknek
2) Gyülekezeti könyvasztal
3) Nagycsaládos kedvezmény
4) Születésnapi kedvezmény
5) Törzsvásárlói kedvezmény

Bizományi gyülekezeteknek

Több gyülekezet részéről is felmerült az igény, hogy gyülekezeti, evangelizációs alkalmakon szeretnének keresztyén irodalommal szolgálni a résztvevők felé. Könyvesboltunk az év január 15 – október 31 közötti időszakában felkínálja, hogy egy a kínálatunkból elkészített könyv és ajándékcsomagot bizományiba kiadja.
Sajnos mivel kis bolt vagyunk nem engedhetjük meg magunknak a könyvek huzamosabb ideig való kiadását, viszont egy evangelizációs hétre vagy egyéb gyülekezeti alkalmaknál szívesen segítünk lehetőségeinkhez képest.
Ez a lehetőség csak gyülekezeteknek szól, magánszemélyeknek csak lelkészükön keresztül, a lelkész megbízásából lehetséges.

Mivel szeretnénk a kellemetlen helyzeteket és a félreértéseket elkerülni megfogalmaztuk a feltételeket…

A szabályzat:

1) A bizományosnak 10% kedvezmény jár az eladott termékek után. „Méltó a munkás a maga bérére.” 1 Tim 5,18 Ha a gyülekezet egy tartósan munkanélküli, vagy szociálisan rászoruló személyt bíz meg a könyvek árusításával előzetes egyeztetés alapján 15% kedvezményt adunk. Ennek feltétele, hogy a bevétel legalább 7,5 %-át kapja meg ez a testvér, és a gyülekezet a bizonylat fénymásolatának elküldésével igazolja.
2) A könyvek bizományiba való megrendelésére a szerződés aláírása után kerülhet sor. Ettől néhány esetben eltekintünk, pl. visszatérő bizományosok esetében.
3) A bizományiba kiadott termékeket mi válogatjuk össze. Amennyiben a bizományos konkrétan szeretne pár könyvet bizományiba, úgy kérheti ezeknek a könyveknek a bizományiba adását. Könyvesboltunk fenntartja a jogot arra, hogy termékeinkből 1-1 darabot visszatartson, hogy továbbra is kínálatba tudja tartani azt könyvesboltunkban, ill. hogy bizonyos terméket nem ad bizományiba. Kérem vegye figyelembe, hogy a könyvekből általában csak 2-3 darab van raktáron. Külön kérés esetén a gyors ügyintézés érdekében írja fel a termék cikkszámát is.
4) A webboltban feltüntetett kedvezmények nem vonatkoznak a bizományba adott termékekre.
5) A küldött termékek épségéért a bizományos felel. Amennyiben valamilyen kár éri (pl. megrongált borító, esőkár stb.) a bizományos köteles a kárt fizetni.
6) A csomag gyülekezetbe juttatásának postaköltségét könyvesboltunk állja. A megmaradt könyvek visszaszállításáról a gyülekezet gondoskodik, annak a költsége a gyülekezetet terheli.
7) Kérem a csomag megérkezte után mihamarabb ellenőrizze, hogy a csomag tartalma egyezik-e a szállítólevélre írt tételekkel. Amennyiben valamilyen hibát talál a csomag kézhezvételétől számított három napon belül értesítsen bennünket a tapasztalt hiányról/többletről.
8) A bizományos köteles az alkalom után 5 munkanapon belül a megmaradt könyveket visszajuttatni és azokkal elszámolni. Ha ez az adott időn belül nem történik meg a termékeket eladottnak tekintjük.

A bizományi szerződést kérésre elküldöm emailban.

Gyülekezeti könyvasztal

Gyülekezet könyvasztal a gyülekezetek által a templomban/gyülekezeti teremben létrehozott könyvsarok amibe a gyülekezet megvásárolja az ott lévő könyveket/ajándéktárgyakat azon célból, hogy a gyülekezeti alkalmon résztvevők számára lehetőséget biztosítson azok megvételére.

Minimális rendelési összeg: 50 €

A kedvezmény mértéke:
50 € rendelési végösszegtől: 10%
100 € rendelési végösszegtől: 11%
200 € rendelési végösszegtől: 12%
300 € rendelési végösszegtől: 13%
400 € rendelési végösszegtől: 14%
500 € rendelési végösszegtől: 15%

– A könyveket, ajándéktárgyakat a gyülekezet válogatja ki a kínálatunkból.
– A rendelési végösszeg ez esetben a kosárban lévő termékek végösszegét jelenti.
– Ezen kedvezmények más kedvezménnyel nem összevonhatók.
– Amennyiben a rendelés más, kedvezményes terméket is tartalmaz, úgy a nagyobb kedvezményt számítjuk be.
– Postaköltség: Az aktuális díjszabás alapján: megnézem.

Amennyiben érvényesíteni szeretné ezt a kedvezményt, úgy a rendelési megjegyzésbe írja be: “gyülekezeti könyvasztal”.

Nagycsaládos kedvezmény

Ezt a kedvezményt az veheti igénybe aki 4 és annál több kiskorú gyermeket nevel.

A kedvezmény mértéke 10% a rendelési végösszegből.

– Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, kivéve a könyvesbolt által kedvezményesen kínált könyveket.

Amennyiben érvényesíteni szeretné ezt a kedvezményt, úgy a rendelési megjegyzésbe írja be: “nagycsalad”.

Születésnapi kedvezmény

Ezt a kedvezményt születése napján lehet igénybe venni…

A kedvezmény mértéke 10% a rendelési végösszegből.

– Ez a kedvezmény csakis születése napján érvényesíthető. A kedvezményt csak akkor használja fel ha beleegyezik, hogy rendszerünkbe rögzítsük születésnapja dátumát (hónap, nap). Ezek után csak ezen a napon veheti igénybe ezt a kedvezményt.

– Ez a kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható, kivéve a könyvesbolt által kedvezményesen kínált könyveket.

Amennyiben érvényesíteni szeretné ezt a kedvezményt, úgy a rendelési megjegyzésbe írja be: “születésnap”.

Törzsvásárlói kedvezmény

A kedvezményt akkor veheti igénybe, ha az elmúlt 6 hónapban legalább 10€ értékben vásárolt nálunk. Ez esetben a rendszer a következő rendelésekből automatikusan leszámol 5% kedvezményt az egész rendelésből (postaköltséget kivéve). Azt, hogy az utóbbi hat hónapban volt-e rendelése, ill. milyen összegben a Fiókom linkre kattintva tekintheti meg. A 6 hónap mindig az utoljára leadott rendeléstől számítódik, vagyis ha ezen belül szokott tőlünk vásárolni akkor állandó 5%-os kedvezménye lesz az aktuális rendelésből. A kedvezmény az akciós áron kínált termékekre is vonatkozik.

u.i. Kisebb pontatlanság előfordulhat a százalék számításnál, sajnos nem sikerült rájönnünk a hiba forrására. Köszönöm megértésüket.

HungarySlovakia