BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap

Manka

Cikk szám: manka
Ára: 

4,20 €  - 30 %

Ára: 2,94€

A kis képeskönyv egy vidám és boldog napot mesél el, amikor Manka vendégül látja a barátnőit otthonában. A könyvhöz sok-sok színes, mintás textilt és papírt használtam fel. A képek kollázs technikával készültek, a könyv megjelenésekor így meséltem róla a blogon:

Az oldalak úgy készültek, hogy először is minél vastagabb papírt feszítettem fel a rajztáblára. Ez azért fontos, mert a vastag papír elbírja a ráragasztott vékonyabbakat, vagy a textileket, nem hullámosodik. Persze ragasztás után mindig telepakoltam jó nehéz könyvekkel, sokszor egy egész éjszakára...tehát ez nem egy gyors munka. Az alapra ragasztottam a hátteret és a figurákat, mindent színes papírból (vagy textilből), aprólékosan kivágva, a legkisebbeket fogpiszkálóval ragasztózva. Miután minden rajta volt, még a végén varrógéppel is nekiestem. Ez majdnem szó szerint történt, ugyanis nem gondoltam át, hogy hogyan is fogok kanyarodni a géppel? A textil könnyű összehajtogatni, és úgy betenni a gép alá, de egy viszonylag nagy és viszonylag vastag képet hogyan fogok forgatni a gép alatt? És mi lesz, ha ki kell bontani? Ki is kellett, egy helyen, de sikerült úgy megoldani, hogy nem látszik.
Miután tényleg késznek nyilvánítottam, beszkenneltem, retusáltam, kiegészítettem, finomítottam, elvettem-hozzátettem, stb, rákerült a szöveg, majd mehetett a nyomdába. Nagyon leegyszerűsítve így történt. (Hónapokig készült.)

Cerkabella könyvkiadó, 2011.

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Kiadványaink

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.rybka.sk reklámjai:Smink