BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Könyvek » Oktatás, nevelés

LEGYETEK AZ ÉN KÖVETŐIM! - A mentori kapcsolatok hatása a felnövekvő nemzedékre

Cikk szám: ACSI-19-E8
Ára: 3,05€

Utolsó darab!

Szerző: 
Dr. Daniel Egeler
Kiadó: 
ACSI Keresztény Alapítvány
Címke: 
Kifutó termékek

Légy hatással a következő nemzedékre! - akik vágynak a valódi emberi kapcsolatokra és az értelmes életre.
Korunk fiataljai mások, mint az őket megelőző nemzedékek. Ez a nemzedék nem tudja, hogy milyen volt a világ számítógépek, videójátékok és internet nélkül... A fiatalok szenvedélyesek és szeretnék magukat elkötelezni valamilyen nemes ügy mellett. De nem tudják egyedül megvalósítani. Szükségük van irányításra és vezetésre azoktól, akik őszintén törődnek sorsukkal. Hallaniuk kell a Te történeteidet is a sikerekről és kudarcokról egyaránt. Hajlandó vagy vállalni a sebezhetőség kockázatát, és megosztani életed legmeghatározóbb tapasztalatait? A szerző bátorító anekdotái bemutatják, hogy milyen hatékony és egyben kifinomult módszer a mentorálás... Hiszen még a legegyszerűbb kedves megnyilvánulásunk is kitörölhetetlen nyomot hagyhat valakinek az életében. E könyv segít a felnőtteknek, hogy elérjék és tanítsák a fiatalokat, aki a "hősi nemzedékké" nőhetnek fel! A mentori kapcsolatba való befektetés.... tálentumaink legjobb felhasználási módja!

Ajánlás:
„Ez a könyv minden szülő és pedagógus számára fontos olvasmány, aki a következő generáció nevelésében munkálkodik. Nyilvánvaló, hogy Dr. Dan Egeler a mentori kapcsolat mindkét oldalán állt már. Példái és tanácsai segítséget jelentenek mindenkinek, aki igazán törődik korunk gyermekeivel és azzal, milyen örökséget hagy hátra nekik.”
DR. RON CLINE, a HCJB Keresztyén Rádió elnöke

A szerzőről:
Dr. Daniel Egeler Tanzániában, a Viktória-tó egy eldugott kis szigetén nőtt fel, ahol édesapja evangélistaként szolgált. Itt tanulta meg idősebb afrikai barátaitól a történetmesélés művészetét. Dan jelenleg az ACSI (Keresztény Iskolák Nemzetközi Szövetsége) Colorado Springs-i igazgatóságán a nemzetközi szolgálat vezetője. Dr. Egeler, felesége Kathy és négy gyermekük: Andrew, Danielle, Matthew és Bethany Colorado Springs-ben él.

A5, 144 oldal - minden fiatalokkal foglalkozó olvasó részére

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Kiadványaink

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.rybka.sk reklámjai:Smink