BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Könyvek » Párkapcsolat, házasság, család, nevelés

Keresztyénként a családban

Cikk szám: PRE-7-A7
Ára: 3,60€
Szerző: 
Jay E. Adams
Kiadó: 
Presbiteriánus Kiadó

Jay E. Adams felismerte a családokat és az otthonokat napjainkban fenyegető komoly veszélyt. Hogy megakadályozzuk a társadalom alapját képező családok helyzetének további romlását, a szerző a bibliai alapelvek pontos és következetes alkalmazására hívja fel a figyelmet.

E kötet számtalan gyakorlati bibliai tanáccsal látja el az olvasót a Krisztus központú családi élettel, a családtagok közötti kommunikációval, a párválasztással, a gyermekneveléssel és a fegyelmezéssel, a hitetlen házastárssal való együttéléssel és sok más kérdéskörrel kapcsolatban. A lelkipásztorok és keresztyén lelkigondozók is komoly értékre lelhetnek benne éleslátása és a Szentíráshoz való hűsége miatt.

Jay E. Adams a kaliforniai (USA) Westminster Teológiai Szeminárium gyakorlati teológia professzoraként, valamint a felsőfokú tanulmányi központ vezetőjeként szolgált. Gyakran tart előadásokat és több mint 70 művet jelentetett meg az igehirdetés, a keresztyén oktatás, a lelkigondozás és a gyakorlati poimenika tárgykörében. Könyvei között találjuk például a következőket: Back to the Blackboard, Competent to Counsel, The Christian Counselor's Manual és Solving Marriage Problems.

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Kiadványaink

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.rybka.sk reklámjai:Smink