BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Könyvek » Antikvár » DVD

Ítélet - DVD

Cikk szám: ANTIKVAR
Ára: 5,00€
Szerző: 
-
Kiadó: 
-

Az Egyesült Világ teljhatalmú vezére, Franco Macalusso (Nick Mancuso) vasmarokkal kormányozza a Földet. Régi, esküdt ellenségét Helen Hannah-t (Leigh Lewis) emberiségellenes bûntettekkel vádolja meg a Legfelsõbb Bíróság. Védõjéül a zaklatott, bizonytalankodó Mitch Kendricket (Corbin Bernsen) rendelik ki.

Az ügyésznõ, Victoria Thorne (Jessica Steen) nem csak Mitch egykori szeretõje, hanem nagyhatalmú igazságügyminiszter is, akinek nem titkolt célja, hogy megszabaduljon mindenkitõl, aki a fennálló hatalom ellen lázadozik. Úgy intézi, hogy a bíróság bûnösnek találja Hannah-t. Terve akár sikerülhetne is, ha Mitch követi az elõre megírt forgatókönyvet.

Az ügyvéd egyre mélyebbre ás a bizonyítékok között, és saját meggyõzõdésében is kételkedni kezd. Úgy érzi, csak egyféleképpen lehet kideríteni az igazságot... ha magát Istent ülteti a vádlottak padjára.

A bíróságnak tehát döntenie kell az ártatlan nõ sorsáról, egy kiszolgáltatott lélek utolsó esélyérõl, és megdönthetetlen ítéletet hirdetnie Isten felett.

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Kiadványaink

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.rybka.sk reklámjai:Smink