BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Egyéb » Ajándékutalvány

Ajándékutalvány (Nákupná poukážka) - 20 €

Cikk szám: u20
Ára: 20,00€
Szerző: 
Keresztyén Magvető
Kiadó: 
-

Kedves vásárló! Könyvesboltunk ezentúl ajándékutalvány vásárlására is lehetőséget ad. Úgy gondoltuk nagy segítség lehet egy gyors döntés esetében, ha nem tudjuk milyen könyvet is adjunk ajándékba? Ha nem tudja eldönteni, hogy mit vegyen szeretteinek, barátjának...
... ha nem biztos benne, hogy kedveli-e majd az Ön által választott könyvet?
... ha nem tudja, hogy már megvan-e az Ön által választott könyv?
... ha több ismerősének azonos értékben szeretne ajándékot adni. stb...
Egyszóval ha biztos szeretne lenni abban, hogy szerette valóban olyan könyvet kapjon, ami érdekli.

- Az ajándékutalvány egész évben kapható, egy kerek évig levásárolható bármilyen árucikkre!
- Amennyiben sürgősen kellene, nem kell az ajándékutalványt sem megvárni, elég a kódot elkérni, fizetés után azonnal elküldjük szerettének az általa kiválasztott termékeket.

Az ajándékutalvány érvényesítése: Az ajándékutalvány kódját a pénztárban a szállítási ill. számlázási adatok alatt lévő "Rendelés hozzászólások" szövegdobozába kell beírni. Ha ezt elmulasztotta a csomag feladásáig kérheti emailben vagy telefonon az ajándékutalvány beszámítását. A csomag postáraadása után sajnos nem áll módunkba beszámolni az ajándékutalvány értékét.

Az ajándékutalvány felhasználásának szabályzata:

- Az ajándékutalványt az ajándékozó fizeti utánvéttel vagy kérésre, átutalással. A pénz megérkezésének időpontjától tudjuk beszámolni szerettének a kedvezményt.

- Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, a felhasználása csak egy összegben lehetséges, a fel nem használt összegrész elvész.

- Ha a választott termék vagy termékek ára meghaladja az utalványon feltüntetett összeget, a fennmaradó részt a megrendelő utánvétes vagy átutalásos fizetési móddal egyenlítheti ki.

- Az ajándékutalvány kizárólag a magveto.sk webáruházban történő vásárláshoz használható fel.

- Kérjük gondosan őrizze az utalvány azonosító kódját, mert az illetéktelen felhasználásból fakadó kárért felelősséget a magveto.sk nem vállal.

- Az ajándékutalvány és a rajta szereplő azonosító kód a megjelölt határidőig érvényes, ezt követően az utalvány felhasználása nem lehetséges.

- Egy rendelés során tetszőleges számú ajándékutalvány használható fel a rendelés értékének erejéig, ebben az esetben az utalványok összegei összeadódnak.

- Az utalványon szereplő kód kizárólag egy alkalommal használható fel, a rendelés véglegesítésével érvényét veszti.

- Amennyiben egy ajándékutalvánnyal olyan terméket kér, ami könyvesboltunkban nem található meg, viszont beszerzését elvállaljuk DE a terméket mégsem sikerül beszereznünk, a maradványértéket az érvényességi időn belüli újabb rendelés esetén beszámítjuk. Ennek ügyintézése nem automatizált, így ilyen esetben kérjük keressen bennünket bizalommal.

- Az ajándékutalvány érvényesítése: Az ajándékutalvány kódját a pénztárban a szállítási ill. számlázási adatok alatt lévő "Rendelés hozzászólások" szövegdobozába kell beírni. Ha ezt elmulasztotta a csomag feladásáig kérheti emailben vagy telefonon az ajándékutalvány beszámítását. A csomag postáraadása után sajnos nem áll módunkba beszámolni az ajándékutalvány értékét.


Megkérjük, hogy karácsonyi rendelését legkésőbb december 9-ig adja le. Az ez után beérkezett rendelésekre sajnos nem tudunk garanciát vállalni, hogy karácsonyig megérkezik. Köszönjük megértésüket.

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Kiadványaink

Előjegyezhető termékek:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.rybka.sk reklámjai:Smink