BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Könyvek » Gyermek és ifjúsági » Párkapcsolat, házasság, család, nevelés

Tiszta szerelem

Cikk szám: SZI-24-B3
Ára: 2,70€
Szerző: 
Evert, Jason
Címke: 
Újra kapható

A Tiszta szerelem című zsebkönyv az igaz szerelem nyomában járva választ ad a szerelemmel, és a szexualitással kapcsolatos kérdéseidre. Rámutat a legtipikusabb akadályokra, amelyek a szerelem örömteli megélését lehetetlenné teszik, és akár meg is betegíthetnek minket. Részletes, és komoly tudományos kutatásokkal leplezi le korunk legnagyobb hazugságait, amelyek tönkreteszik az igaz szerelmet. Jó tanácsokkal ellátva pályára állít, hogy elindulhass a boldogság felé vezető úton.
Feltetted már magadnak valaha ezeket a kérdéseket, hogy: Miért kellene várnom a házasságra? Meddig mehetünk el? Hát nem csinálja mindenki? Nem csak addig vagyok jó, amíg nem szexelek? Mi van akkor, ha valóban szeretjük egymást? Mi a helyzet a pornográfiával? Hogyan mondok „nemet”? Mi a helyzet a biztonságos szexszel? Mi van, ha már nem vagyok szűz, és hol találok gyógyulást?
Ha igen, akkor ne keresd tovább a válaszokat, mert itt vannak a zsebkönyvben. Jason Evert világszerte több mint egymillió középiskolás és egyetemista diáknak tartott előadásokat, valamint több mint 10 könyv szerzője. Ő és felesége, Crystalina, vezetik a Chastity Projectet, amely a tisztaságot hirdető fiatal vezetők nemzetközi szervezete.

További adatok:
(Mission is Possible Kft.)
Oldal: 74
Méret (cm): 11x18
Kötésmód: Puhafedeles
Megjelenés: 2015
ISBN: 9789631204612

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Ajánljuk:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.Honlapunkat a websupport.sk tárhelyszolgáltatónál üzemeltetjük. Csak ajánlani tudjuk. :)
Hosting podľa vašich potrieb od WebSupport.sk

rybka.sk reklámjai: