BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Könyvek » Bibliai segédkönyvek, igehirdetések, teológia

Mózes élete

Cikk szám: EVA-226-B3
Ára: 

4 €  - 30 %

Ára: 2,80€

Utolsó darab!

Szerző: 
Egri Sándor
Kiadó: 
Arany Mécstartó
Címke: 
Kiárusítás

Mózes először összetörte a kőtáblát, amelyen a tízparancsolat volt, azután összetörte az aranyborjút is. Mert amíg a bálvány el nem pusztult, semmi értelme nem volt Isten törvényének. Vagy Isten, vagy a bálvány! Nem lehet együtt mind a kettő! A kőtáblával nem sokat törődött a nép, de amikor összetörte az aranyborjút, a nép egy része megvadult. Ma is csak azok értik meg igazán Isten Igéjét és akaratát, akik készek összetörni a bálványaikat, bármilyenek is azok. De az is igaz, ha valakinek más töri össze a bálványát, ami a szívéhez van nőve, akkor biztosan megvadul, és azért gyilkolni is képes lenne. Nagyon sok példa van erre a keresztyénség történetében.

EGRI SÁNDOR (1915 – 1999)
Nagyszalontán született, Szalacson nőtt fel. Isten 25 éves korában, súlyos testi-lelki próbák között jelentette ki magát neki. Akkor azonnal és teljesen átadta életét az Úrnak feltétel nélküli engedelmességre. A Szentírás szorgalmas olvasása, tanulmányozása és a Szent Szellem kijelentése által a szellemi élete gyorsan növekedett. A szellemi munkát a kenyérkeresés terhe mellett is mindig nagy örömmel és hűségesen végezte.
1956-ban családjával együtt Kunágotára költözött. Főleg magyarországi, de romániai és szlovákiai gyülekezeteket, kisebb közösségeket is rendszeresen látogatott, felekezeti megkülönböztetés nélkül, több mint 30 éven át. Amerre járt szerették, tisztelték és örömmel várták. Igehirdetései érthetőek, világosak voltak.

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Ajánljuk:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.Honlapunkat a websupport.sk tárhelyszolgáltatónál üzemeltetjük. Csak ajánlani tudjuk. :)
Hosting podľa vašich potrieb od WebSupport.sk

rybka.sk reklámjai: