BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Könyvek » Antikvár » DVD

Megiddo - DVD

Cikk szám: ANTIKVAR
Ára: 5,00€
Szerző: 
-
Kiadó: 
-

A "Megiddo" természetfölötti utazásra visz minket egy, az Apokalipszis küszöbén táncoló világba. A film egy Machiavelli szintû vezetõ felemelkedését követi nyomon, akinek eltökélt szándéka, hogy a világ hadseregeit összevonja az armageddoni csatára. A "Megiddo" középpontjában egy testvérpár áll, akik ugyanabba a nõbe lesznek szerelmesek, és akik felnõtt korukban egymás ellenségeivé válnak. A történet a hatéves Stone Alexander bemutatásával indul, aki a kisöccsét okolja anyja haláláért. Testvére, David iránt érzett haragja utat nyit a gonosznak arra, hogy Stone-t hatalmába kerítse, és õt válassza ki az Antikrisztus földi megtestesítõjének.
Miután testvére elégetésére tett kisérlete meghíúsul, édesapja a fiút egy európai katonai akadémiára küldi, ahol az "Õr"-ként ismert sötét démon gyámsága alá kerül. Míg David politikai karriert fut be Amerikában, addig Stone az Európai Unióban kerül egyre feljebb a ranglétrán.
A két férfi összeütközésésre majdnem 30 évvel késõbb kerül sor újból. Stone démoni gyilkosságok és megtévesztések egész sorát követi el annak érdekében, hogy megszilárdítsa az Egyesült Világ kormányzása feletti uralmát. David, az Amerikai Egyesült Államok alelnöke, nem támogatja Stone, az "új világrend" létrehozásásra irányuló törekvéseit.
Stone sötét, természetfeletti erõk segítségével Davidet Amerika új elnökévé teszi abban a reményben, hogy így ráveheti a csatlakozásra. Ám amint bibliai méretû csapások sújtják a Földet, David ráeszmél, hogy egyedül nem veheti fel a harcot Stonnal. Egy isteni találkozás után megbizonyosodik arról, hogy neki kell az Antikrisztus elleni küzdelem élére állnia, és lelepleznie õt a világ elõtt. Megiddo az a hely, ahol a két testvér, David és Stone minden idõk lehatalmasabb csatájában csap össze. Tisztesség, bátorság és hit próbája ez a harc, amelybõl Davidnek erõt kell merítenie a végsõ áldozat meghozatalára, mielõtt túl késõ lenne...

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Ajánljuk:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.Honlapunkat a websupport.sk tárhelyszolgáltatónál üzemeltetjük. Csak ajánlani tudjuk. :)
Hosting podľa vašich potrieb od WebSupport.sk

rybka.sk reklámjai: