BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap

Ingyenes Biblia (Újszövetség, Zsoltárok)

Kedves látogató!
Amennyiben szeretne többet megtudni Jézus Krisztusról, de anyagi helyzete nem teszi lehetővé a Biblia megvételét, kérem kérjen tőlünk ingyenes Bibliát. A küldött könyv tartalmazni fogja a Bibliából a teljes Újszövetséget, az Ószövetségből pedig a Zsoltárok könyvét. (https://magveto.sk/node/6722) A könyvet teljesen ingyenesen küldjük, a postaköltséget is mi álljuk.

A Biblia küldése után nem bombázzuk körlevéllel; nem hívogatjuk egyházi alkalmakra; nem kérjük, hogy vásároljon tőlünk valamit stb... Egyszerűen csak azt szeretnénk, hogy megismerje Isten szerelmes levelét a Bibliát.

A Biblia Isten szava, amely az Ő akaratát fejezi ki. Mint egy tükör mutatja meg nekünk, hogy milyenek vagyunk. Megismerhetjük belőle az örök életre vezető utat... A Biblia válaszol minden kérdésedre, vigasz és segítség a kétségbeesésben, állandó öröm és az igazi béke forrása.

A Biblia dióhéjban: "Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." János evangéliuma 3,16

Ez személyesen Önnek azt jelenti:

Mert úgy szerette Isten (az Ön neve), hogy egyszülött Fiát adta, hogyha (az Ön neve) hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." János evangéliuma 3,16

Szeretettel: Izsmán Jónás

u.i.
- Amennyiben osztogatásra szeretne Bibliákat kérni úgy azt a Gedeon Társaság valamely tagjánál kérheti, vagy a következő elérhetőségen: http://gedeontarsasag.hu/ Mi sajnos nem tudunk osztogatásra küldeni.
- Egy címre csak egyszer küldünk Újszövetséget.
- Csak 1 db Újszövetséget küldünk


Megkérjük, hogy karácsonyi rendelését legkésőbb december 9-ig adja le. Az ez után beérkezett rendelésekre sajnos nem tudunk garanciát vállalni, hogy karácsonyig megérkezik. Köszönjük megértésüket.

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Kiadványaink

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.rybka.sk reklámjai:Smink