BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap

+1 könyv

Tartalom:
1) A szolgálat bemutatása
2) Feltételek a felajánlók számára
3) Feltételek a kérők számára

1) A szolgálat bemutatása

Kedves látogató! A + 1 könyv szolgáltatásunkat az interneten keringő történet inspirálta:

„Egy barátommal betértünk egy kis kávéházba. Miközben leadtuk a rendelést két vendég lépett be és ment egyenesen a pénztárhoz. „ Öt kávét kérünk. Kettőt magunknak és hármat felfüggesztve.” Kifizették a rendelést, fogták a két kávét és elhagyták a kávézót. Mi az a „felfüggesztett? - kérdeztem a barátomtól. Várj egy kicsit és meglátod. – válaszolta. Ismét bejött néhány ember. Két lány kért egy-egy kávét, fizetett majd távozott. Ekkor három ügyvéd lépett be. Kértek hét kávét. Hármat saját részre és négyet felfüggesztve”. Amíg azon töprengtem, mégis mire szolgálnak ezek a „felfüggesztett” kávék, élveztem a kellemes napos időjárást, és gyönyörködtem a kilátásban, ami a hangulatos térre nyílt. Hirtelen, egy kopott ruhákba öltözött, koldusnak látszó férfi lépett az üzletbe, és kedvesen a pincérhez fordult. „Van egy felfüggesztett kávé a számomra? „ Ekkor megértettem. A vendégek előre kifizetnek egy vagy több kávét a saját fogyasztásukon kívül, amelyet megkaphatnak azok, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy saját zsebükből vásároljanak maguknak egy meleg italt.”
Akik megismerték az Úr Jézust szívük vágya, hogy minél többen halljanak arról az örömhírről, ami megváltoztatta életüket. Vannak olyanok akik szívesen olvasnának Jézusról de anyagi lehetőségeik ezt nem teszik lehetővé. Ebben kíván segítséget nyújtani a +1 könyv szolgáltatás...

2) Feltételek a felajánlók számára

a) Amelyik könyvet fel szeretné ajánlani, kérem a rendelés befejezése előtt a rendelési megjegyzésbe jelezze ezt a szándékát.
b) Minden könyvhöz hozzá kell számolni 1,80 € postaköltséget. (felajánlott könyvek száma x 1,80 €)
Amennyiben valamelyik könyvnél nagyobb a postaköltség, úgy azt könyvesboltunk kipótolja.
c) Amennyiben valamilyen könyvből az utolsó raktáron lévő darabot is megvették és szerepel a +1 könyvnél is, a könyvet nem soroljuk ki a +1 könyv kínálatából. Igyekszünk mihamarabb beszerezni és újra rendelhetővé válik. Ha a könyv már a kiadótól sem kapható, úgy a felajánló vagy visszakérheti a pénzét, vagy választhat egy másik könyvet, amit átteszünk a +1 könyv kínálatába.
d) A felkínált könyv vásárlójáról nem adhatunk ki semmilyen információt.

3) Feltételek a kérők számára

a) A bal menüben a „+1 könyv” menüpontjában vannak azok a könyvek amiket felajánlottak, ezeket díjmentesen elküldjük a megadott címre. Ne zavarja meg, hogy az árak itt is fel vannak tüntetve. Sajnos technikailag nem tudom megoldani az ár törlését. Egy vásárlásnál 1 db könyvet lehet rendelni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy kiolvasása után nem lehet újból kérni... FONTOS: A rendelés befejezése előtt a rendelési megjegyzésekbe írja be: „+1 könyv kérés”. Enélkül NEM TUDOM azonosítani, hogy honnan tette bele a könyvet a kosárba, s automatikusan számlával küldöm a könyvet...
b) Amennyiben valamilyen könyvből az utolsó raktáron lévő darabot is megvették és szerepel a +1 könyv kínálatában is, addig nem rendelhető, amíg nem tűnik el a „Jelenleg elfogyott!!!” kiírás.
c) Amennyiben jónak tartotta a könyvet és máshoz is el akarja juttatni, úgy vissza lehet küldeni a könyvesbolt részére. Ez esetben csak a "+1 könyv" kategóriába soroljuk be a könyvet. A könyv hozzánk való eljuttatásának postaköltségét nem áll módunkban téríteni, viszont a továbbküldés postaköltségét teljes mértékben könyvesboltunk állja.

A felkínált könyvek megtekinthetőek a bal menusor +1 könyv menüpontjára kattintva, vagyi itt: megnézem

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Kiadványaink

Előjegyezhető termékek:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.rybka.sk reklámjai:Smink