BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » DVD

Jézus élete

Cikk szám: PAR-192-E2
Ára: 6,00€
Szerző: 
-
Kiadó: 
-
Címke: 
Újra kapható

A leghitelesebb film Jézus Krisztusról

Ki is Jézus valójában? A díjnyertes producer, John Heyman ezt a kérdést válaszolja meg a Jézus élete című filmben, melyet sokan a legigényesebb bibliai témájú alkotásnak tartanak. Heyman élethű ábrázolása nyomán a néző az első századi Palesztinában érezheti magát. Történészek, teológusok hosszú időn át tanulmányozták az adott kor öltözködési, építészeti és társadalmi szokásait, valamint ételeit, hogy minél hűbb képet mutathassanak be Jézus életéről. A film izraeli helyszínei a Bibliában megjelölt területek voltak, és a forgatáson mintegy 5000 izraeli és arab szereplő vett részt. A filmnek jóformán minden egyes szava Lukács evangéliumából való.

Hatással lesz az életére!

A Jézus élete című filmet fordították le a legtöbb nyelvre a világon, jelenleg több mint 700 nyelven hozzáférhető. A világon több mint öt milliárd ember látta Jézus letéről ezt a megható ábrázolást. A Jézus élete film segít találkozni a valódi Jézussal - azzala személlyel, akiről, talán úgy gondolta, hogy már ismeri. Hatással lesz az életére!

Catalog: 

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Ajánljuk:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.Honlapunkat a websupport.sk tárhelyszolgáltatónál üzemeltetjük. Csak ajánlani tudjuk. :)
Hosting podľa vašich potrieb od WebSupport.sk

rybka.sk reklámjai: