BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » Könyvek » Kézfogás

Kelj fel!

Cikk szám: SZG-KF-015
Ára: 1,30€
Szerző: 
Gyökössy Endre
Kiadó: 
Szent Gellért Kiadó

Kedves Atyánk! Te adnád a Te Szentlelkedet, ha kérnénk. Mi folyton koldulunk, Tőled is kéricskélünk. Hol ezt, hol azt írnánk elő Neked, hogy mi is volna nekünk jó. Alamizsnát kérünk egyfolytában, csak Téged magad nem! Isten Szent lelke, bocsásd ezt meg nekünk. Látod, hogyan csetlünk-botlunk, koldulgatunk. Milyen koldusok lettünk, testünkben, lelkünkben, népünkben, gazdaságunkban, mindenben.
Isten Szent Lelke, taníts meg bennünket újra felülről való Erőket kérni. Hogy tudjunk segíteni. Valóban tudjunk. Nemcsak azoknak, akik megkeresnek bennünket, hanem azoknak, akiket mi keresünk. Áldd meg, minden felekezet minden templomában, a Te kiáradó Igédet. Taníts meg bennünket a legszentebb kezelésre: megfogni a másik kezét, odatenni a szívünket a másik szívéhez. Tudjunk adni az időnkből is. Megállni riadt, kolduló kis emberkék előtt, a befalazott, az elmagányosodott lelkek előtt. Taníts bennünket egy új belmisszióra: a lelkigondozó új szent missziójára. Az embert kereső Szent szolgálatra.

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€


Ajánljuk:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


http://www.magyarpozsony.hu/
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.Honlapunkat a websupport.sk tárhelyszolgáltatónál üzemeltetjük. Csak ajánlani tudjuk. :)
Hosting podľa vašich potrieb od WebSupport.sk

rybka.sk reklámjai: