BelépésAjándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap » Katalógus » CD és kazetta

A jó házasság bibliai alapjai -CD

Cikk szám: ZUG-4-E8
Ára: 4,41€
Szerző: 
Steve és Barbara Telzerov
Kiadó: 
Zúgó Szél Alapítvány

A család a társadalom és az egyház építőköve is. Korunkban a házasság értéke csökken és úgy tűnik, egyre kevésbé tudnak, akarnak az emberek házasságban élni. Isten gyermekeinek képesnek kell lenniük bemutatni a jó házasságot, amely nem csak a fájdalom, hanem az áldás forrása is lehet a földi életben, ami kiábrázolja Krisztus és az Egyház kapcsolatát. Ez a tanítás ehhez nyújt gyakorlatias segítséget.
Az amerikai Steve Telzerow és szlovén felessége, Barbara egész előadásmódjukkal szemléltetik az egységben működő házaspár modelljét.

A lelkipásztorok és keresztény vezetők házasságának olyan terheket kell hordozniuk, amelyek nem nehezítik "egyszerű" hívők házasságát. Az amerikai Steve Telzerow és szlovén felessége, Barbara, mint szolgatársak szólnak a meghívott vezetőkhöz. Olyan tanácsokat és alapelveket fejtenek ki, amelyek segíthetnek a keresztény vezetőknek az egyensúly megtartásában, hogy a családjuk is jó bizonyság legyen az evangélium mellett.

Hírlevél

Kosár

0 Tétel 0,00€

Ajánljuk:

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Top nézettség:

Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


www.magyarpozsony.hu
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.Honlapunkat a websupport.sk tárhelyszolgáltatónál üzemeltetjük. Csak ajánlani tudjuk. :)
Hosting podľa vašich potrieb od WebSupport.sk

rybka.sk reklámjai: