Oldal kiválasztása

Információ

“Ha az okos látja a veszedelmet, elrejtőzik…” Példabeszédek 22,3 Kedves látogató, a Szlovák Posta óvintézkedése értelmében mindenkinek a postára kellene mennie átvenni a csomagot… Felelősséget érezve vásárlóink biztonságáért a fokozott veszélyre tekintettel szüneteltetjük az utánvétes csomagküldést. Kívánjuk, hogy ez időben találja meg ki-ki az elcsendesedésre való időt. Szeretettel ajánljuk Spurgeon napi áhítatjait (megnézem), a Vetés és Aratás onilne számait (megnézem), vagy a Mai Ige áhítatjait (megnézem).

Köszönjük megértésüket. magveto.sk

Egy könyves akció – Felkínáljuk már meglévő vásárlóinknak, ha szeretnének könyvet rendelni, egy könyv erejéig, ill. több vékony könyv (max. 2,50 cm) elküldjük egyszerű levélként… Fizetés átutalással vagy csekken lehetséges. (Új vásárlóinknak előre utalás esetén tudjuk küldeni.) A postás ez esetben házhoz viszi a küldeményt, bedobja a postaládába… Ezen rendeléseket hetente egyszer,  vasárnap délutánonként dobjuk be a posta kinti postaládájába. Természetesen a postaköltség is eszerint alakul: 100 g-ig 0,75 € ill. 500 g-ig1,10 €.

Nagyobb rendelés esetén amennyiben vállalja a postára menés kockázatát, összerakjuk rendelését… Mivel mi is szeretnénk minimalizálni a fertőzés lehetőségét így csak egy bizonyos rendelési mennyiség elérésénél visszük postára a csomagokat. Kb. 1-4 hét.

Köszönjük megértésüket

 

Isten hozott!

Kategóriák

Naptárak

Könyvek

CD ÉS KAZETTA

Játékok

Ajándéktárgyak

HungarySlovakia