Belépés


Ajándék
Újra kaphatók:

Felmérés:

Hogyan talált rá honlapunkra?
Powered by Drupal

You are here

Címlap

Magvető Polgári Társulás

Polgári Társulásunk egyik fő célja, hogy terjessze Jézus Krisztus evangéliumát keresztyén könyvek ajándékozásával. Ha szeretné ezt a tevékenységünket támogatni adója 2%-nak felajánlásával, kérem töltse le a mellékletben található nyomtatványt. Előre is köszönjük a segítségét.

Jelenleg 4 lehetőség van a segítségnyújtásra:

a) Ránk bízza az adó 2%-nak felhasználását. Ez esetben a letöltött nyomtatvány leadása után nincs más teendője. (Ebben az esetben mi döntjük el az adomány felhasználásának módját, pl. ingyenes Biblia küldése azoknak akik kérik, nagycsaládosok, szociálisan rászorulók segítése, nagyobb kínálat a +1 könyv menüpontban stb.)

b) Konkrét célra szeretne gyűjteni. (Pl. egyházmegyei bibliaversenyek, szavalóversenyek ajándékainak biztosítása; egyházközségük könyvtárának gyarapítása; iskolájuk / óvodájuk könyvtárának gyarapítása stb.) Ez esetben mivel nincs módunkban ellenőrizni a támogatás összegét és a nyomtatvány leadását megkérjük, hogy az igazolással együtt (amin szerepelnie kell egy pecsétnek és aláírásnak az adóhivatalból) küldje el a fénymásolatot a címünkre (vagy beszkennelve email címünkre), az adott cél megnevezésével. Az adományból 10% kezelési költséget vonunk le a Polgári Társulás fenntartásához. Az adományokat az adott év augusztusától lehet kérni. Teljes mértékben Önre van bízva az adományok kiválasztása, a magveto.sk oldalról.

c) További céljainkra szeretne támogatást adni. Ebben az esetben is a b pontban leírtak szerint kell eljárni. Polgári társulásunk további céljai:
- Nyári táborok szervezése/támogatása a szociálisan hátrányos helyzetű családok gyermekeinek és fiataljainak.
- Közösségi és kulturális alkalmak rendezése szociálisan hátrányos helyzetben lévő gyermekek és fiatalok részére.
- Hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok betagolásának segítése.

d) Amennyiben támogatni szeretné szolgálatunkat adományát számlaszámunkra is elküldheti: SK5309000000005079810673

Postázási címünk:
Magvető Polgári Társulás
Izsmán Jónás
Zs. Móricza 2168/4
936 01 Šahy

"Tudjuk pedig, hogy aki szűken vet, szűken is arat, és aki bőven vet, bőven is arat.

7 Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert „a jókedvű adakozót szereti Isten”. 8 Istennek pedig van hatalma arra, hogy minden kegyelmét kiárassza rátok, hogy mindenütt mindenkor minden szükségessel rendelkezzetek, és bőségetekből jusson minden jó cselekedetre. 9 Amint meg van írva: „Bőkezűen osztott a szegényeknek, igazsága megmarad örökké.” 10 Aki pedig magot ad a magvetőnek, és eledelül kenyeret, megadja és megsokasítja vetőmagotokat, és megszaporítja igazságotok gyümölcsét. 11 Így mindenben meggazdagodtok a teljes tisztaszívűségre, amely általunk hálaadást szül Isten iránt. 12 Mert ez az Isten előtti szolgálat nemcsak enyhít a szentek nyomorúságán, hanem sokakat hálaadásra is indít Isten iránt. 13 Mert e szolgálat eredményességéért dicsőítik majd Istent, azért az engedelmességért, amellyel Krisztus evangéliumáról vallást tesztek, és azért a jószívűségetekért, amely irántunk és mindenki iránt megnyilvánul. 14 Ők könyörögnek is értetek, és vágyódnak utánatok, mivel Isten jósága bőven kiáradt rátok. 15 Hála legyen Istennek kimondhatatlan ajándékáért!” 2 Korintus 9,6-15

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon vyhlasenie-magveto.doc23.5 KB
PDF icon dpfoav15-potvrdenie.pdf129.54 KB


Ajánljuk:

Kosár

0 Tétel 0,00€

Bolt ajánló:Amennyiben Ön Magyarországról szeretne rendelni, ajánljuk kiemelt magyarországi partnereinket:


Ajánlott szerzők:Kifutó termékek


Ha szeretne tudni az újdonságokról, lájkoljon minket a Facebookon

Reklám

Szeretettel ajánljuk keresztyén barátaink vállalkozását:


http://www.magyarpozsony.hu/
Kirándulás Pozsonyba, magyar vezetővel.Honlapunkat a websupport.sk tárhelyszolgáltatónál üzemeltetjük. Csak ajánlani tudjuk. :)
Hosting podľa vašich potrieb od WebSupport.sk

rybka.sk reklámjai: